Ko si nekaj zaželim, si to tudi vedno privoščim, tokrat je to bila ura Mido

Ko si nekaj zaželim, si to tudi vedno privoščim, tokrat je to bila ura Mido

Sem človek, ki nima potrebe, da bi neprestano kupoval oblačila, čevlje, da bi moral biti v modi. Rad sem klasično urejen, če pa si nekaj zaželim in mi je tisti trenutek všeč, pa si to tudi privoščim, tako sem tokrat šel mimo izložbe in videl ure Mido, ki so me navdušile. Ker sem bil službeno na terenu, se nisem mogel dolgo zadržati, a vseeno sem videl prekrasno uro Mido, katero bi z veseljem nosil. 

Tako kot sem rekel, ko si nekaj zaželim ali nekaj lepega vidim, si to tudi kupim, brez oklevanja sem šel v trgovino, povedal, da želim kupiti to uro Mido in že sem jo imel na roki. To je ta občutek sreče. Sam sem srečen, da sem takšen. Ne, pa bi sedaj šel domov in še kar premišljeval o tej uri, sam točno vem, katera stvar mi je tako lepa, da jo enostavno moram kupiti.

Priznam pa, da sem šele doma bolj natančno pogledal, kakšne sploh so ure Mido, ker jih do sedaj nisem poznal, sem si pa uro že nekaj časa želel in sedaj sem videl točno takšno, ki mi je bila lepa. Sem človek klasike, tudi ura Mido je klasična ura, prav nič posebnega, a meni zelo.

Danes se ure skoraj ne nosijo več, no sedaj so jih začeli nositi rekreativci, ker so danes vse te ure, ki ti merijo srčni utrip in korake postale zelo dostopne, lahko jih dobiš po ugodnih cenah. Meni pa ni za takšne ure, jaz sem klasik in ura Mido, je bila zame najboljša odločitev, bila je točno takšna, klasična moška ura.

Si tudi vi privoščite stvari, ki si jih želite takoj, ali oklevate, posebej, če so drage? Pri meni ni oklevanja, kar mi je všeč, gre z menoj, tokrat je šla z menoj ura Mido, ker mi je bila všeč in je bila moj stil.