Wim hof metoda me je navdušila

Wim hof metoda me je navdušila

Wim hof metoda me je navdušila

Obožujem knjige, knjižnice in knjigarne, nikoli mi ni dolgčas, ko zavijem v eno izmed njih. Včasih se samo sprehajam, vpijam vonj knjig in si ogledujem kaj je novega. Moja največja težava je, da bi rada prebrala ogromno knjig, vendar mi za vse to zmanjka časa. Ko sem se zadnjič tako sprehajala po mestni knjigarni, mi je v oči padla knjiga z možakarjem, ki ima zamrznjeno brado, na naslovnici.

Prelistala sem jo in ugotovila sem, da je v njej opisana wim hof metoda, kar mi takrat ni povedalo čisto nič. Iz izkušenj sem se navadila, da prespim preden kupim novo knjigo, saj bi drugače na ta račun že bankrotirala. Najraje bi namreč kupila skoraj vsako, ki mi pride v roko. Odšla sem v knjižnico, da bi si jo najprej izposodila, ker mi ta wim hof metoda ni šla iz glave.

Na zalogi so imeli tri izvode te knjige in vsi trije so bili izposojeni, kar mi je dalo vedeti, da je wim hof metoda očitno trenutno zelo popularna. Odšla sem domov in si na spletu pogledala za kaj se gre. Ugotovila sem, da je wim hof metoda način dihanja in spoprijemanja z mrazom, s tem pa krepitve svojega telesa in duha.

Zadeva me je začela zanimati in na spletu sem si prebrala vse kar sem našla o tem. Ugotovila sem, da tudi pri nas obstajajo posamezniki, ki učijo kako se wim hof metoda izvaja. Naslednji dan sem odšla v knjigarno in si knjigo kupila, tako me je potegnila vase, da sem jo brala vsako prosto minuto. Ob tem sem vadila tehnike dihanja, ki so opisane v knjigi. Ko sem jo končala sem se odločila, da bom šla tudi na delavnico in zadevo preizkusila v praksi.

Nisem mogla verjeti, da je wim hof metoda v praksi še bolj zanimiva in presenečena sem bila nad tem kako pogumno sem zakorakala v ledeno reko. Ne vem koliko mi bo v prihodnje wim hof metoda pomagala, vem pa, da sem vesela, da sem naletela na to knjigo.