Valentinovo in dan, ko si lahko povemo nekaj lepega

Valentinovo in dan, ko si lahko povemo nekaj lepega

Ne predstavljam si, da imam partnerja, ki bi pozabil na valentinovo. Ne bom rekla, da bi bila jezna, kajti vsak ima svoje mnenje in nekateri valentinovega sploh ne praznujejo. Vendar, ker imam partnerja, ki je do mene zelo pozoren, vem, da bom tudi ta dan preživela lepo. Ne potrebujem veliko, le nekaj leih besed. Predvsem to, kaj mu pomenim in kdo v njegovem življenju sem. 

Valentinovo in dan, ko si lahko povemo nekaj lepega

Sem človek, ki nima rad velikih daril. Rada pa imam besede. To moj mož že ve in tako mi na določene praznike tudi kaj lepega pove. Letos me je presenetil z lepim verzom: ” Skupaj ustvarjava lepo življenje”

Zelo lepo povedano. Ne bom rekla, da so vsi dnevi lepi, je pa res, da se oba točno zavedava kaj imava in to ceniva. Zato imam rada valentinovo, ker lahko povem kaj čutim in dobim nazaj besede, ki mi polepšajo dan. Moj mož mi je letos nabral zvončke. Tudi tega nisem pričakovala. To je bilo zame več, kot da bi šel v trgovino in mi kaj kupil. Ni lepšega, kot da se je za darilo potrudil sam in ni zapravil čisto nič. To so darila, ki štejejo. Pravzaprav bi bila jezna, če bi na ta dan veliko zapravil. Več mi pomeni brezplačno darilo, njegova bližina in lepe besede. 

Midva točno veva, kaj čutiva eden do drugega in da skupaj lepo živiva. To pa je dan, ko si lahko to tudi na glas poveva. Vsak ima svoje mišljenje, nekateri tega dne ne praznujejo. Ne rabijo, lahko pa svoji boljši polovici namenijo kakšen lep stavek. To bo dovolj, da se bo oseba ob vas počutila ljubljeno. Dan, ko si lahko podarimo lepe besede, ki so zastonj.