Prodaja rabljenih oblačil vam lahko prinese nakup novih

Prodaja rabljenih oblačil vam lahko prinese nakup novih

Ker sem zaposlena v velikem podjetju, kjer moramo vsak dan biti elegantno oblečeni, moram poskrbeti, da so moja oblačila lepa, elegantna, kvalitetna in raznolika. To pa prinese, da moram sproti kupovati kose oblačil, zame tako pride v poštev prodaja rabljenih oblačil, ker se mi oblačila res naberejo. Sprva priznam, da mi je bilo nerodno prodajati oblačila katera sem nosila, ker sem imela v glavi, da so to ponošena oblačila, jaz pa pričakujem, da mi za njih nekdo plača. Tako sem večkrat kakšen kos oblačila tudi podarila kakšni sosedi, prijateljici. Potem pa sem videla, da tega enostavno ne cenijo in sem se odločila, da prodaja rabljenih oblačil sploh ni slaba ideja.

Kajti tako sem se rešila starih oblačil, moje omare so se sproti spreminjale, podstrešje pa je ostalo prazno. Mogoče se za ta korak ne odločila, vendar so me prepričale vse moje drage bunde, jakne, kape, drage obleke, moderni čevlji, to niso bile samo ene majčke, to so bili pošteni kosi oblačil. Tako se mi je zdelo prav, da je prodaja rabljenih oblačil naj boljša ideja.

Ne boste verjeli, da sem vedno prodala vse, nisem postavljala visokih cen, bila sem realna, pa vendar je bilo potrebno kupiti rabljena oblačila, a tista ženska, ki je po navadi kupila moja oblačila, je točno vedela kaj kupuje in da je blago kvalitetno, niti enkrat me nihče ni poklical, da bi mi nižal ceno.

Srečna sem, ko pomislim, kako je prodaja rabljenih oblačil, čisto nekaj normalnega, če imaš moderna, kvalitetna oblačila, da se nimaš kaj sramovati, ker so to res kosi, ki trajajo, jaz pa sem se jih morala odreči samo zato, ker se moja garderoba mora neprestano spreminjati, nositi moram modern stil.

Lahko rečem, da sem finančno kar preskrbljena in da je prodaja rabljenih oblačil pri meni bolj zato, ker sem želela, da se ti lepi kosi ohranijo, ne pa da so vrženi v eno škatlo in potem pozabljeni.